Спаси Берковица

 

жжжСтраницата може да откриете на адрес – СПАСИ БЕРКОВИЦА

Страницата „Спаси Берковица“ е базирана на работещ модел в социалните мрежи и интернет пространството. Нейната цел е тя да бъде онзи така нужен „мост“ между управляващи и общество.

Страницата има за цел популяризирането на проблемите на нашия град (от всякакъв характер), да предлага тяхното решение, да уведомява отговорните институции и да търси отговори от тях. 

Смятаме, че ние, гражданското общество, имаме и трябва да заемем своето място в управлението на нашия град, да бъдем съпричастни с неговите проблеми, да работим с институциите, да ги подкрепяме с идеи и решения и същевременно да бъдем техен коректив.

Обръщаме се с молба към всички Вас – изпращайте ни сигнали за нередности от всякакъв характер, които засягат града ни, давайте съвети и предлагайте решения. Изпращайте ни снимки и видео на случващото се около Вас. Ние от своя страна ще се опитаме те да стигнат до компетентните органи и да бъдат решени. Можем да направим града ни по-приветлив. Ние сме Берковица.

До момента инициативата „Спаси Берковица“ подаде два сигнала и предаде един план-проект на общинските власти, точки от който вече са осъществени , а други предстоят (план за берковски лесопарк „Калето“).

Страницата и хората зад нея не преследват политически интереси и не насърчават безпредметното плюене по едни или други.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.