Евелина Хаджийска

Вашето мнение е важно за нас. Нека бъдем чути!

 

Вашето име:  Евелина Хаджийска

Години:  27

Професия: В отпуск по майчинство

Къде живеете в момента: гр. Берковица

Ако сте напуснали града ни, какво Ви накара да го направите (ако живеете в Берковица, пропуснете този въпрос):

Кога бихте се завърнали в града ни: (ако живеете в Берковица, пропуснете този въпрос):

В какво направление трябва да се развива града ни: Според мен в туризъм, има доста забележителности, които биха били интересни на много хора, но ни куца рекламата!!!

Какво трябва да се промени в града ни и дали бихте помогнали за това. По какъв начин: Голямата причина за осиротяването на града ни е голямата  безработица, трябва да се смени кмета, общинските съветници и според мен цялата власт, защото никой досега не помисли за нас младите да имаме нормален живот, за бъдещето на града и затова да имаме работа, а беше лесно да се продадат големите ни заводи и да се унищожат , вместо да се предложат  на нови фирми, търсещи помещения за развитие на бизнес. Така липсата на работа накара много хора да напуснат града ни и да потърсят работа другаде! Нямам идея, как бих могла да помогна на Берковица да си върне загубилите си граждани, но се надявам да стане!

Мнение за днешна Берковица и хората в града: Улици – мръсни, тротоари – обрасли, къщи – пусти, Берковица – тъжна. Хората тук са по-скоро разединение, тежкото време ни направи единаци, за огромно съжаление!

Мнение за организация „Заедно за Берковица“ и какво бихте ни посъветвали: Много се радвам, че все пак се намират и хора като Вас, да помислят и да се постараят да направят нещо, а не да разрушат. Бъдете силни, защото сте се заели с нелека задача, а моят съвет към Вас е да  не спирате!!!

Бихте ли се включили в наши инициативи? Ако отговорът е положителен, имате ли предпочитания за определена такава: Да бих,  и ще се включа с удоволствие!  Не съм запозната с всичките Ви инициативи, затова не мога да конкретизирам, но аз имам предложение и то е да направим оборка на речните корита. Дано съм била полезна J.

Бихте ли станали наш член: С удоволствие!

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.