Радослав Григоров

Вашето мнение е важно за нас. Нека бъдем чути!

 

Вашето име: Радослав Цветанов Григоров

Години: 28

Професия: Инженер конструктор

Къде живеете в момента: гр. Берковица

Ако сте напуснали града ни, какво Ви накара да го направите (ако живеете в Берковица, пропуснете този въпрос):

Кога бихте се завърнали в града ни: (ако живеете в Берковица, пропуснете този въпрос):

В какво направление трябва да се развива града ни: Мисля, че има условия за разитие на туризъм. В частност планински туризъм – поддържане и развитие на съществуващите маршрути и еко пътеки, модернизация на хижите, ски пистата и съоръженията. Също така и културен туризъм – в града представляват интерес римската крепост в лесопарк Калето, къща музей Иван Вазов, Етнографския музей, часовниковата кула. В близост до града е и един от големите манастири в България – Клисурския Манастир. А защо да не се развива и ловен туризъм.

Какво трябва да се промени в града ни и дали бихте помогнали за това. По какъв начин: По-добра и синхронизирана работа на институциите, по-добро изготвяне  усвояване на европреокети. А и една утопия – мисленето на хората.

Мнение за днешна Берковица и хората в града: Малък , спокоен град с разбита индустрия…..и нядвам се светло бъдеще!  Апатични хора.

Мнение за организация „Заедно за Берковица“ и какво бихте ни посъветвали: Организация с добри намерения. Продължавайте все така и се развивайте!

Бихте ли се включили в наши инициативи? Ако отговорът е положителен, имате ли предпочитания за определена такава: Разбира се – включвам се винаги, стига да разполагам със свободно време. Трябва да се помисли за всички възрастови групи хора.

Бихте ли станали наш член: Вече съм.

2 мнения за “Радослав Григоров

  1. маргарита илиева стефавова каза:

    момчета, привет, моля да ми кажете в колко часа ще започне факелното шествие в събота, никъде в публикациите не става ясно

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.