Еленко Еленков

Вашето мнение е важно за нас. Нека бъдем чути!

Вашето име: Еленко Еленков

Години: 29

Професия: юрист

Къде живеете в момента: град София

Ако сте напуснали града ни, какво Ви накара да го направите (ако живеете в Берковица, пропуснете този въпрос): Напуснах града, като малък, защото майка ми и баща ми започнаха работа в София и нямах право на избор, освен да отида с тях и да живеем заедно там. Въпреки всичко, сърцето ми винаги е в Берковица, а и аз се връщам често там.

Кога бихте се завърнали в града ни: (ако живеете в Берковица, пропуснете този въпрос): Бих се върнал, когато в Берковица се създават нормални условия за живот и условия на труд. В случай, че там създават нормални условия на труд, бих заживял постоянно там.

В какво направление трябва да се развива града ни: Берковица е град за туризъм. Не случайно навремето се състезаваше с Банско /а има толкова повече красоти от Банско/, но инвеститорите избраха Банско за курортен център. Берковица = Туризъм.

Какво трябва да се промени в града ни и дали бихте помогнали за това. По какъв начин: Аз съм юрист по професия. Бих помогнал с каквото мога и по всяко време. За съжаление, за момента единственото, което ми се отдава е да прославям и възхвалявам Берковица навсякъде пред приятели и хора в други градове, което далеч не е достатъчно. Нужно е обаче да се промени народопсихологията на берковчани и да започнат да мислят дружно за развитието на града ни.

Мнение за днешна Берковица и хората в града: Казах го по-горе. Берковчани не са единни в днешно време. Трябва да станат такива, да дават идеи за развитието на града, а за това смятам, че е необходима екипност.

Мнение за организация „Заедно за Берковица“ и какво бихте ни посъветвали: Там работят хора, които мислят за истинска Берковица и аз силно се надявам начинанието им да пожъне успех. Сами обаче няма да успеят. Всички жители на Берковица трябва да им помогнат в начинанието.

Бихте ли се включили в наши инициативи? Ако отговорът е положителен, имате ли предпочитания за определена такава: Естествено, че да. Както казах юрист съм и освен с някоя и друга правна консултация, засега не виждам по какъв друга начин мога да съм полезен. Но ако имам възможност, винаги ще се включа.

Бихте ли станали наш член:  Защо не J

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.