Моника Ангелова

Вашето мнение е важно за нас. Нека бъдем чути!

 

Вашето име: Моника Димитрова Ангелова

Години: 31

Професия: Учителка по немски език

Къде живеете в момента: гр. Монтана

Ако сте напуснали града ни, какво Ви накара да го направите (ако живеете в Берковица, пропуснете този въпрос): липсата на работа.

Кога бихте се завърнали в града ни: (ако живеете в Берковица, пропуснете този въпрос): по всяко време, защото се чувствам душевно удовлетворена, когато живея в Берковица.

В какво направление трябва да се развива града ни: целогодишен туризъм. Трябва да се намерят инвеститори, които да развият бизнес в града и да открият работни места.

Какво трябва да се промени в града ни и дали бихте помогнали за това. По какъв начин: Хората са градът, затова трябва да се насърчава родолюбието им и желанието им да се развиват, като усъвършенстват средата, в която живеят. Това ще рече, че всеки един от нас трябва да се грижи не само за своя дом, но и за околната среда.

Мнение за днешна Берковица и хората в града: идилична и посткомунистична, хората са инертни и неинициативни, леко озлобени и мързеливи…

Мнение за организация „Заедно за Берковица“ и какво бихте ни посъветвали: Събудете желанието у хората да творят и да развиват града си, а с това и себе си!

Бихте ли се включили в наши инициативи? Ако отговорът е положителен, имате ли предпочитания за определена такава: с удоволствие, във всякакви проекти.

Бихте ли станали наш член: бих

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.