Представителна среща

IMAG1568

 

Сдружение „Заедно за Берковица“ проведе първата си представителна среща.

Тя започна с представяне на членовете на бъдещия Управителен съвет. След това, чрез предварително подготвена презентация, споделихме идеята на нашето сдружение, целите, към които се стремим, както и методите за тяхното постигане. Засегнахме въпроси, свързани с досегашната ни дейност, настоящи и бъдещи инициативи.

След презентацията, проведохме разговор със събралите се симпатизанти относно тяхното виждане за промяна в града, бъдещи инициативи и дългосрочни цели, които седят пред нас.

Радваме се, че след тази среща намерихме много нови съмишленици. Заедно ние поставихме основите на една иновативна гражданска идея, целяща развитието на нашия град.

Знаем, че началото е трудно. Знаем, че идеите и целите ни ще изглеждат нереални и неизпълними. Но също така знаем как започна всичко. Знаем, че ние, гражданите на Берковица, сме тези, които трябва да направят първата крачка, за да последва онзи така желан лавинообразен ефект, целящ една нова визия и едно различно бъдеще на града ни.

Името на нашето сдружение не е избрано случайно. „Заедно за Берковица“ не е сдружение, организация или пък една поредна структура. „Заедно за Берковица“ е кауза, цел, желание и мечта, към която всеки един от нас иска да върви. Нека извървим този път заедно, заедно за Берковица.

Благодарим на всички, които присъстваха днес, на всички, които не успяха да дойдат, но имаха желание за това и на всички, които ни подкрепят и ще ни подкрепят при осъществяването на бъдещите ни цели.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.