Паметник на Христо Ботев в Берковица

Паметна плоча на Христо Ботев

Паметната плоча, която ще бъде прикачена към основния гранитен камък

 

След дълъг период от време, който бе нужен за събирането на финансови средства, днес бе направена първата копка и бе изграден основния фундамент от бъдещия паметник на Христо Ботев в град Берковица. Той ще бъде поставен върху тревния участък до магазин „Богат-Беден“.

Днес осъществихме първия етап от неговото изграждане. Следва  монтирането на основния камък, както и поставяне на паметната плоча. Паметникът ще бъде завършен с поставянето на плочки, бордюр и нужното озеленяване около него.

Радваме се, че поставихме началото на тази наша инициатива, която беше започната преди доста време, но до няколко дни ще бъде финализарана. Пътят към този успех не беше лек, но наградата от свършената работа е повече от голяма. Благодарим на доста хора, които спомогнаха за осъществяването на поставянето на паметник на Христо Ботев в град Берковица, които няма да забравим и ще споменем поименно следващия път. Благодарим и на всички онези наши членове и съмишленици, които днес спомогнаха с труда си за началото на тази инициатива.

Очаквайте допълнителна информация в следващите няколко дни.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.