Спаси Берковица – пореден инициативен опит в името на града

Драги приятели, всички ние сме наясно, че всеки един град и всяка една администрация е затрупана от разнообразни проблеми. Често те не са видими за управляващите и за голяма част от нашите съграждани. Поради тази причина решихме да създадем допълнителна страница, чрез която ще се опитаме да спомогнем за откриването на проблемите на града, за тяхното обсъждане и за тяхното решение. Страницата е базирана на вече създадени такива, които работят повече от добре и постигат високи резултати в комуникацията между гражданското общество и управляващата администрация. Страницата може да намерите на адрес – https://www.facebook.com/%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%81%D0%B8-%D0%91%D0%B5%D1%80%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0-136472310290527/
Пратете ни сигнали за проблеми и нередности във вашия квартал, изпратете ни снимков материал и/или видео, а ние ще се опитаме сигналът да стигне до хората, от които зависи решението му. Споделяйте вашите предложения за промяна, решения на локални проблеми и т.н.
Може да го направите тук или на адрес – spasi.berkovitsa@gmail.com
ВАЖНО!!! Страницата има строги правила. На нея няма да се публикуват клевети, нападки на личностна основа и сходни такива. Страницата е направена за решение на проблеми и не цели конфронтации. За нас всички партии са еднакви и не симпатизираме на никого. Симпатизираме на Берковица.
Има много други групи, в които всеки може да обижда и да плюе, но без никакви резултати. Ние сме различни и тази страница ще бъде различна.
И за да изпреварим бъдещи въпроси – ще трием всичко, което смятаме за нередно, обиждащо, неетично, лишено от елементарни морални норми и доказателства. Носим отговорността за действията си и взетите решения.
Свободни сте да не харесвате страницата и да пишете другаде. За някои това ще бъде цензура, за други – правилно решение, а за трети – нещо друго. Всеки има право на мнение.
За контакт:
Димитър Манов
0889235060
spasi.berkovitsa@gmail.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.