Радослав Григоров

22386234_1718791174799108_509026830_nКазвам се Радослав Григоров и съм един от основателите на инициативна група „Заедно за Берковица“.

Роден и израснал в град Берковица. Майка ми е медицински фелдшер, а баща ми техник транспортно строителство. Имам по-голям брат.  Основното си образование завърших в IOУ „Никола Й. Вапцаров“ гр. Берковица. Средното си образование завърших в ПГЕ „Христо Ботев“ гр. Монтана по специалност „Електронна техника“ с профил „Микропроцесорна техника“.  През 2004г бях приет в РУ „Ангел Кънчев“ гр. Русе,  където завърших висше образование с квалификационна степен Бакалавър по специалност „Технология на материалите и материалознание“ . През 2010г.  завърших квалифакационна степен Магистър по специалност „Машиностроителни технологии и мениджмънт“ със специализация „ Технологии за машини с цифрово програмно управление“ в РУ „Ангел Кънчев“, гр Русе.

Женен.

В момента работя като инженер конструктор.

След като завърших се прибрах в родния край. Сблъсквайки се в ежедневието с проблемите и битието в Берковица, се зароди желанието ми да спомогна за развитието на града.  Така се появи и идеята за създаването на организация като „Заедно за Берковица“.  Чрез нея може да изразя желанията си за промяна и развитие на родния край, мога дейно да се включа в тяхното осъществяване и да допринеса ползи за бъдещето на град Берковица.

Обичам да прекарвам свободното си време в разходки сред природата, каране на сноуборд, риболов. Играя и тенис на корт. Винаги, когато имам възможност, пътувам и посещавам исторически и природни забележителности в България.

Моят девиз е „Аз мога“ и вярвам, че с общи усилия можем да превърнем Берковица в по-приятно  и добро място за живеене.

 

 

 

Едно мнение за “Радослав Григоров

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.