Информация за „Сподели обяд с пенсионер в нужда“

Драги приятели, успехът на нашата инициатива зависи от средствата, които ще съберем. Те ще послужат за закупуването на хранителни продукти от първа необходимост. Тази година кампанията ни започва по-рано с цел да се организираме по-добре, да съберем повече средства и да обходим повече села. Броят и съдържанието на пакетите ще определим след като разговаряме с кметските наместници по места, тъй като те са най-запознати с материалното състояние на своите съселяни, с техните заболявания и проблеми. След като броят на пакетите бъде определен, ще определим и тяхното съдържание, според събраните средства. Продуктите, които със сигурност ще включим са олио, сол, боб, ориз, леща, брашно, захар, оцет, месо и т.н.
Ето и как може да помогне всеки от Вас:
– може да изпратите продукти на предоставен от нас адрес. Моля, нека продуктите са съобразени с изброените по-горе. Ако имате желание да изпратите други продукти, желателно е да се свържете предварително с нас;
– може да дарите средства, с които ние ще закупим качествени продукти на възможно най-ниски цени. При предните ни инициативи продукти са закупувани, както от хипермаркети , така и от складови бази, с цел всяка дарена стотинка да бъде изразходвана разумно и по предназначение. В тази връзка, нямаме специализирана сметка, но ще предоставим лична такава. Всеки от Берковица може да се свърже с нас, за да предостави сумата лично, ако желае да избегне банкови такси – това е и най-добрият вариант.
Ето и данните:
за изпращане на парични средства или продукти чрез Еконт / Български пощи / Western Union / MoneyGram:
Димитър Веселинов Манов / Dimitar Manov
гр. Берковица / Berkovitsa
тел. 0889235060
бул. Мрамор 7, бл. 3, ет. 2.
банкова сметка
Централна кооперативна банка
BG13CECB979010E1318600
Димитър Веселинов Манов
основание – захранване сметка
– можем да предоставим и PayPal
Всички постъпили средства и продукти ще бъдат описвани и публикувани постоянно, за да постигне максимална прозрачност.
Не е задължително да дарите средства или пари на нашата инициатива. Всеки познава човек в крайна нужда, дарете ги на него – нека надеждата и вярата в доброто стигнат до повече хора.
Надяваме се и тази година да зарадваме възрастните хора в крайна нужда в Берковица и околните села. Те са крайно нуждаещи се – както от прехрана, така и от миг на отдаденост и внимание. Вярваме в доброто, вярваме във Вас. Мотото на хуманитарния корпус към „Заедно за Берковица“, „Заедно можем повече“, не е избрано случайно – това е самата истина.
Успех на всички ни и предварително Ви благодарим.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.