Даниел Недков

viber imageКазвам се Даниел Недков Иванов и съм един от основателите на инициативна група „Заедно за Берковица“.

Родом съм от Берковица. Баща ми е преподавател-инструктор по професия, а майка ми е счетоводител. Имам по-голяма сестра. Основното си обучение завърших в I ОУ „Никола Йонков Вапцаров “, гр. Берковица. Средното си образование завърших в ПГ „Д-р Иван Панов’, гр. Берковица. Завършил съм висше образование в „Технически Университет Габрово“ със специалност комуникационна техника и технологии.

В момента живея в София и работя като системен администратор.

Ежедневното сблъскване с битието и трудностите на живота в северозапада, ме подтикна да не се оставям на течението и да чакам да дойде по-добро време, а то все да не идва. Затова реших да дам частица от себе си и да се опитам да помогна за изграждането на по-светло бъдеще за град Берковица.

В „Заедно за Берковица“ намерих приятели. Приятели със силен дух, с ясни идеи и цели, готови да се борят за едно по-добро бъдеще, готови сами да коват съдбата си. Защото всичко зависи от нас. Не вчера. Не утре. А – днес и сега!

През свободното си време обичам да ходя за риба, да карам ски, да спортувам, да обикалям природата и забележителностите на България.

Моят девиз е – „Бъди промяната, която искаш да видиш в света“.

Едно мнение за “Даниел Недков

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.