Сподели обяд с пенсионер в нужда 2018г.

За поредна година „Заедно за Берковица ще проведе своята хуманитарна кампания „Сподели обяд с пенсионер в нужда„. Пълна информация за събитието и подробна информация от предните пет кампании може да видите на страницата ни Сподели обяд с пенсионер в нужда. Очаквайте подробности в рамките на следващите дни.
 
ьцьць
С годините кампанията на Заедно за Берковица “ Сподели обяд с пенсионер в нужда“ се превърна в събитие, обединяващо хората – без значение от техния пол и географско положение. В предните кампании се включиха десетки дарители от различни градове в страната и чужбина.
В началото на месец декември ще раздадем пакети с храни от първа необходимост на възрастните хора, ще ги посетим в домовете им, отново ще поразговаряме с тях, ще чуем техните болежки, ще разведрим сивото им ежедневие. Предните ни посещения ни показаха, че те се нуждаят преди всичко от някой, който да разговаря с тях, някой, който да им напомни, че не са забравени, някой, пред който да поплачат и с който да се посмеят.
Тъй като броя на желаещите да се включат расте с всяка година, тази година започваме кампанията за събиране на средства по-рано.
Със събраните средства ще закупим хранителни продукти – ориз, боб, леща, захар, сол, олио, пилешко / свинско месо, макарони, плодове и други. Пълният списък ще бъде предоставен до края на месеца.
Ето и данните за изпращане на парични средства или продукти чрез:
 
– Еконт / Български пощи / Western Union / MoneyGram:
Димитър Веселинов Манов / Dimitar Manov
гр. Берковица / Berkovitsa
тел. 0889235060
бул. Мрамор 7, бл. 3, ет. 2.
 
– банкова сметка
Централна кооперативна банка
BG13CECB979010E1318600
Димитър Веселинов Манов
основание – захранване сметка
 
– можем да предоставим и PayPal
 
Да покажем, че човещината не ни е чужда. Нека поне за един ден възрастните хора в нужда се почувстват специални, обичани и достойни.
 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.