Завърши първият етап от кампанията „Сподели обяд с пенсионер в нужда“

Обявяваме КРАЙ на събирането на финансови средства!

Драги приятели, завърши първият етап от тазгодишната ни кампания „Сподели обяд с пенсионер в нужда“. Той включваше определянето на хората, които ще посетим, съдържанието на пакета, който ще дарим и събирането на финансови средства, нужни за закупуването на хранителните продукти. С Ваша помощ събрахме сумата от 1845.00лв. 

Желаем да изкажем изключителната си признателност и благодарност към всички , които се включиха по един или друг начин в поредната ни кампания в помощ на нуждаещите се възрастни хора. Хора от различна възраст, с различен обществен статус, живеещи в страната и чужбина, се обединиха в името на доброто и направиха възможна тази кампания в полза на надеждата и подкрепата сред хората. Също така, младежи от берковските училища „запретнаха ръкави“ и с общи усилия набраха голяма сума за закупуването на хранителни продукти.

Мили хора с добри сърца, благодарим Ви! Трудно ни е да опишем какво чувстваме в моменти като този. Вие сте символът на промяната към добро, Вие доказвате на нас и на всички останали, че съпричастността между хората не е отживелица, че можем да си помагаме, да бъдем добри и заедно да градим едно по-различно общество.

Със събраните парични средства и дарени храни ще подготвим над 75 пакета, които ще дарим на възрастните хора в нужда в селата около Берковица – Бокиловци, Мездрея, Котеновци, Песочница, Костенци, Гаганица, Черешовица, Бистрилица. Пакетите съдържат олио, захар, сол, брашно, фиде, макарони, ориз, боб, леща, плодове, чай, месо, сладки и захарни продукти, сок и други. Също така, с лични средства, закупихме и църковни календарчета, които ще добавим към хранителния пакет. Към пакетите ще бъде добавен и по един празничен букет от елхови клонки и коледни играчки.

banner

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.