„Капачки за бъдеще“ с пореден пункт в Берковица

Coloful plastic bottle caps background.

„Заедно за Берковица“ се включва активно в националната кампания „Капачки за бъдеще“. Благотворителната кампания има за цел да събере средства за закупуването на кувьози за родилните отделения в малки населени места, в които средства за такива не достигат.

Как капачките спомагат за осъществяването на тази благородна кауза:

– след като се съберат, капачките се транспортират до фабрика за преработка на пластмаса, където след процес на рециклиране се превръщат в пластмасови гранули;

– срещу предадените капачки организаторите получават пари, които използват (на 100%) за закупуването на кувьози, които впоследствие се даряват на малки общински болници.

Повечето кувьози в малките общински болници са амортизирани, повредени или липсват. Техническата неизправност при тях води допълнително и до увреждания на очите на бебета, лежали в тях. Това може да бъде променено. Досега кампанията „Капачки за бъдеще“ осигури няколко кувьоза, които вече спасяват бебета и дават живот.

Вече хиляди хора събират капачки – това не изисква усилия, средства или място. Ако и ти искаш да спомогнеш за оцеляването на десетки новородени – включи се в Кампанията.

Повече информация за „Капачки за бъдеще“ може да намерите ТУК

За даряване на капачки в град Берковица – ул. „Васил Левски“ 15 , Радослав Григоров – 0878850324

Обръщаме се и към всички собственици на търговски обекти, представители на институции и съдържатели на заведения – ако и Вие искат да се включите в кампанията – свържете се с нас, ще подсигурим кутии за дарения на капачки, които да разположите във Вашите обекти и по този начин активно да спомогнете за осъществяването на благородната цел.

 

Logo new

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.