„Капачки за бъдеще“ със силна подкрепа от Берковица

Днес цяла България отбелязва финал на поредния етап от кампанията „Капачки за бъдеще“. В София се даряват събраните до момента в регионалните пунктове пластмасови капачки. От началото на кампанията, Берковица се включи активно в тази кампания и днес, за пореден път, е част от събитието в столицата.

Благодарим на всички наши съграждани, които се включиха в тази благородна инициатива. Вчера „Заедно за Берковица“ предаде своите над 120 кг. капачки в град Враца.

Другите два официални пункта на „Капачки за бъдеще“ в град Берковица – „Магазин за сувенири ART HOUSE“ и Счетоводна къща „Фаворит“ – събраха и ще дарят невероятните 460кг.

Радваме се, че в нашия град има толкова много здравомислещи и добри хора. Хора, които се включат в благородни и дарителски кампании, спомагат за разпространението и развитието на добри каузи и помагат безрезервно на по-слабите и нуждаещи се от тях. Такива хора ни дават кураж да продължим да вярваме, че бъдещето ще бъде по-добро, по-ясно и по-приветливо за всички нас. Благодарим Ви!

С пожелания да продължаваме все така.
С малки крачки постигаме велики дела!

70975868_376385166636308_3381396635102740480_n

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.