Информация за закупени и нужни продукти за „Сподели обяд с пенсионер в нужда“

Драги приятели, ако все още желаете да се включите в кампанията ни Сподели обяд с пенсионер в нужда чрез закупуването на продукти, моля, имайте предвид, че вече са запазени / закупени по 110 бр. олио, ориз, боб, леща, захар, сол, брашно, макарони , фиде и юфка. Моля, не закупувайте повече такива продукти.

Част от оставащите хранителни продукти, които са ни нужни са: консерви пастет, русенско варено, готова храна (мусака, кюфтета с боб и сходни), обикновени и/или чаени бисквити, обикновени вафли „Боровец“/“Марица“/сходни – малък пакет, локум, колбас „Камчия“ и „Телешки“, кафе за джезве (малък пакет), чай (обикновен). Моля, следете за сроковете на годност на закупените от Вас продукти.

Ще продължим да събираме хранителни продукти и финансови средства до 06/12/19г. – петък или преди това – до набавяне на нужната сума – около 3000.00лв. До момента сме събрали около 1907.00лв – под формата на парични дарения и храни.

Ако желаете да дарите средства за закупуването на хранителните продукти, може да го направите чрез кампанията за набиране на средства в сайта на HelpKarma – https://bg.helpkarma.com/campaign/spodeli-obiad-s-pensioner-v-nujda-854

Повече информация за кампанията ни:
– FB страница – Сподели обяд с пенсионер в нужда

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.