Коледни картички за възрастните хора

Децата на Берковица се включват в хуманитарната инициатива в помощ на възрастните хора в околните на Берковица села. Ученици от IIIОУ „Иван Вазов“ ще се включат в кампанията на „Заедно за Берковица“ „Сподели обяд с пенсионер в нужда“. За целта те ще изработят коледни картички, които ние ще раздадем на възрастните хора заедно с подготвените от нас хуманитарни пакети.

Картичките ще бъдат изработени от малките ученици от 1А клас с класен ръководител Марияна Ангелова, от 2А клас с класен ръководител Соня Миленкова и от 3А клас с ръководител Илияна Макаринова.

Драги учители и ръководители на IIIОУ „Иван Вазов“, благодарим за съдействието в това добро дело. Това не е първият път, в който работим заедно за общината ни, сигурни сме, че няма и да е последният.

Драги млади приятели, изключително много Ви благодарим за Вашата доброта и желание да помогнете и да усмихнете хората в нужда. Малките крачки, които правите сега, Ви водят към един нов, по-светъл и по-добър свят. С това Ваше дело Вие допринасяте за едно малко коледно чудо, което ще се случи в навечерието на Коледа. Бъдете сигурни, че тези Ваши картички ще предизвикат много сълзи от радост и щастие по лицата на възрастните хора. Благодарим Ви, че Ви има!

Благодарим и на Надя Илиева, която осъществи контакт с нас и организира цялата инициатива в училището.

* Снимката е илюстративна / източник: Интернет

 

Едно мнение за “Коледни картички за възрастните хора

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.