Обявяваме край на събирането на средства за кампанията

Драги приятели, драги хора с добри сърца, желаем да Ви информираме, че слагаме край на първия етап от тазгодишната кампания „Сподели обяд с пенсионер в нужда“, а именно приемането на хранителни продукти и финансови средства за тяхното закупуване. С Ваша помощ, под формата на хранителни продукти, лични дарения и очаквани постъпления от картички в обръщение, може и ще достигнем сумата от 2600.00лв. В допълнение – в град София наша съгражданка прояви самоинициатива да продава картички и събира дарения и до момента е достигнала сумата от над 700.00лв.
След проведени разговори с кметовете и кметските наместници в околните на Берковица села, решихме тази година да раздадем около 130 хуманитарни пакета. Те ще бъдат по-големи от тези, които раздавахме предните години. Ще включват олио, ориз, брашно, боб, леща, захар, сол, оцет, макаронени изделия – 3 вида, лакомства – няколко вида, бисквити – няколко вида, консерви с храна, пастет и русенско варено, колбас, пилешки бутчета или кайма, плодове и други.

В допълнение, тази година в кампанията ни активно се включиха и нашите приятели от The Marble Project, които ни предоставят още 80 пакета с хранителни продукти, сапуни, шампоани и други.

IMG_20191204_202039

Следва същинската част от нашата кампания – организацията и самото дарение на продуктите. То ще се проведе на 14 и 15 декември. Ще Ви информираме допълнително в случай на промяна. Очаквайте репортаж от кампанията, много снимки и видео материал, ако имаме възможност и съгласие да заснемем такива.

Тазгодишната кампания за Коледа се разви със страхотна сила. В нея се включиха още повече хора, запознахме се с невероятни хора, разменихме думи и планове за бъдещи хуманитарни кампании. Радваме се, че за поредна година в нея участват и ученици от различни възрасти и училища по един или друг начин.

Мили хора, Вие ни давате надежда, че доброто е живо и човек не е забравил да помага на изпадналите в немилост. Сигурни сме, че заедно можем да направим града и региона ни едно по-добро място за живот. Всички ние го доказваме с тази кампания. Бъдете благословени!

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.