Последни приготовления преди финала на „Сподели обяд с пенсионер в нужда“

Скъпи приятели, нашата коледна хуманитарна кампания „Сподели обяд с пенсионер в нужда“ е към своя край. В момента закупуваме последните продукти, предвидени като част от хуманитарния пакет в помощ на най-нуждаещите се хора в околните на Берковица села. С Ваша помощ, под формата на хранителни продукти, лични дарения и постъпления от картички, събрахме сумата от 3849,00лв. Страхотни сте! Кампанията ни ще завърши официално в събота и неделя (14ти и 15ти декември), когато ще се дарим закупеното.

Тази година ще разнесем и дарим 140 пакета с хранителни продукти, съдържащи ориз, боб, леща, брашно, захар, сол, оцет, олио, макарони, фиде, сходни тестени продукти, бисквити, вафли, лакомства, няколко консерви – с храна, риба, пастет, русенско варено, колбас, кафе, чай и други. Пакетите ще бъдат раздадени на възрастни хора в селата Бокиловци, Мездрея, Комарево, Костенци, Боровци, Гаганица, Черешовица, Лесковец, Бистрилица, Балювица, Слатина, Ягодово, Котеновци и Бързия. проведени са предварителни разговори с кметовете и кметските наместници в населените места и на базата на тези разговори са изготвени списъци на нуждаещите. Заедно с тези 140 пакета, ще дарим и 80 допълнителни такива, предоставени от нашите приятели от Англия – „The Marble Prioject“.

Тази година към кампанията ни проявиха интерес и представители на различни медии, които ще присъстват по време на раздаването и ще излъчат репортаж за него.

Радваме се, че тази година все повече хора откликнаха на нашата молба за съпричастност. Виждаме, че доброто е заразно и се гордеем, че познаваме хора като Вас – всеотдайни, добри и помагащи на ближния.

Благодарим Ви, че станахте част от нашата кампания в помощ на нуждаещите се възрастни хора в околните на Берковица села. Без Вас нямаше да се справим! Вие сте героите на днешно време!

Очаквайте репортаж от кампанията в понеделник – 16/12/2019г.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.