Денят на Земята отмина, но нашата работа тепърва започва

Драги приятели,

през изминалите седмици заедно повдигнахме много въпроси, свързани с опазването на природата и природните туристически обекти около Берковица. Благодарим на всички, които се включиха в проведените дискусии и на всички, които споделиха онлайн нашата позиции, нашите видеа и коментари. Заедно сме по-силни.

За да продължим това си дело, не само на думи, но и на дела, започваме кампания, свързана с опазването и облагородяването на природните туристически обекти около град Берковица – повече за това може да прочетете в следващите ни статии.

В допълнение – желаем да изкажем и своята специална благодарност към екипа на Severozapazenabg.com – сайтът, който не спира да популяризира Северозапада и да го прави все по-привлекателна дестинация сред онлайн потребителите. На 22 април – Денят на Земята, за да покажат за пореден път колко приветлив и красив е родният край, те избраха да направят това с клипа ни, посветен на Хайдушките водопади, публикувайки го на тяхната ФБ страница. Драги приятели от Severozapazenabg.com, благодарим за подкрепата и за услията, които полагате в популяризирането на китния и пъстър Северозапад. До нови срещи!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.