„Алея на игрите и детските усмивки“ – забавена, но не забравена

В края на миналата година Сдружение „Заедно за Берковица“ и Бъдеще За Берковица дадоха началото на своя обща инициатива, целяща обособяването на алея и площадки със забавно-развлекателни и образователни игри в парк „Св. Георги Победоносец“ (Пашината). Повече информация за цялата инициатива, преминалите етапи от реализацията й и снимков материал, може да намерите в нашия сайт https://zaberkovitsa.com, както и на FB страниците на двете инициативни групи.

Инициативата трябваше да бъде реализирана в края на миналата година, но обстоятелства от различен характер не позволиха това да се случи. Намериха се и хора, които търсеха начин да представят забавянето ни като „финал“ на инициативата и дори поставяха под съмнение намеренията на двете формации – с други думи – изобщо не сме имали за цел да осъществяваме нещо… Нека си говорят…

Но докато едни говорят, ние решаваме да действаме.
„Алея на игрите и детските усмивки“ ще има! При това – съвсем скоро!
Всичко, нужно за начало на последната фаза, вече е налично – направено е точно оразмеряване, изработени са шаблони, закупени са бои, четки, валяци и т.н. От понеделник започва и информационната ни кампания, включваща представяне на различните игри на Алеята, нови идеи за развитието и разширяването й, коментари и позиция за нуждата от обособяване на подобни кътове и на други места в града.

С нетърпение очакваме „прозорец“ от благоприятни атмосферни условия и действаме.

Поздрави,
„Заедно за Берковица“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.